OZONOTERAPIA IN STOMATOLOGIE

Eficientă extraordinară a terapiei cu ozon în îngrijirea orală 

Ozonoterapia este unul dintre tratamentele pe care le îndrăgesc și le folosesc cel mai mult în practică zilnică, având în vedere non-invazivitatea și spectrul vast de efecte terapeutice semnificative. 

Este o soluție ideală și total naturală împotriva diferitelor probleme și patologii ale cavității bucale, de la inflamații și infecții de orice tip, afte, stomatite, suferințe parodontale, până la leziuni tumorale și patologii dureroase. 

Tehnica de aplicare constă în expunerea zonei suferinde, timp de unul, două minute, la un flux de ozon (jet de aer generat de un aparat profesional care transformă oxigenul atmosferic în ozon). 

Când folosim ozonoterapia? 

1. Imediat după igienă orală profesională (în cabinet). 

2. Înainte și după intervenții chirurgicale (implanturi dentare, operații parodontale cât și oricare altă manevră chirurgicală care necesită aportul benefic al acestei tehnologii). 

3. În tratamentele tuturor suferințelor parodontale, inflamații și infecții de orice tip, stomatite, candidoze, herpes, afte, abcese. 

4. Leziuni tumorale maligne sau premaligne. 

5. Terapia durerii de orice tip, articulară, musculară, ligamentară, infecțioasă. Ameliorează rapid dureri nevralgiforme, dureri legate de patologia articulatiei temporo-mandibulare, erupția molarului de minte, etc.

 Efectele sunt surprinzătoare, de la cele antiinflamatoare, antibacteriene, fungicide, virucide și cicatrizante (facilitând acțiunea regenerativă a țesuturilor) până la contracararea patologiilor tumorale. 

Văd această terapie, mai delicată și mai blandă decât oricare alta, însă atât de puternică și eficientă, un cadou pe care vi-l puteți oferi fiecăruia dintre voi, pe un gest de dragoste pentru voi înșivă, pentru sănătatea și echilibrul personal. 

Dr. DANIEL TRAIAN IORDĂCHESCU(copyright Bio Dentist) Specialist în Chirurgie Oro-maxilo-facială, Implantologie, Parodontologie Doctor în Științe Medicale 

Citește și articolul: OZONOTERAPIA – ISTORIE, APLICAȚII MEDICALE ȘI EFECTE TERAPEUTICE

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “OZONOTERAPIA IN STOMATOLOGIE

Comments are closed.