Filosofia Bio Dentist

Sănătatea este o alegere, așa cum alegere este și fericirea!

Conceptul Bio Dentist este un concept unic și brevetat, printre puținele realități biologice și holistice ale acestei ramuri medicale.

În spații minimaliste, calde și rezervate, cele mai avansate și inovatoare tehnici din domeniul prevenției, terapiei, parodontologiei, implantologiei și esteticii dentare întâlnesc abordarea holistică, re-armonizând corpul, mintea și sufletul.

Prevenția pentru toate grupele de vârstă, Chirurgia psihologică, Terapia anti-teamă pentru toate tipurile de intervenții, Ozonoterapia, Fitoterapia, Naturopatia, utilizarea materialelor lipsite de metale grele și substanțe nocive sau toxice, sunt doar câteva dintre metodele aplicate.
În felul acesta, vindecarea devine un drum parcurs mână în mână către armonie ca panaceu al fericirii..

Despre stomatologie biologica

Programul de Prevenție specific grupelor de vârstă, de la prevenția din perioada intrauterină, perioada copilăriei, adolescență, maturitatea și senectutea ca bază a medicinei și a actului medical.

Chirurgia psihologică, Terapia anti-teamă înaintea, în timpul și după toate tipurile de intervenții, Ozonoterapia, Fitoterapia, Naturopatia, utilizarea materialelor lipsite de metale grele și substanțe nocive și toxice, sunt doar câteva dintre metodele aplicate. Abordarea holistica și integrativă a patologiilor cavității orale cu respectul țesuturilor și potențarea/stimularea funcțiilor biologice.

IGIENĂ ORALĂ BIO-LOGICĂ
BIO PREVENȚIE
IMPLANTOLOGIE BIOLOGICĂ
PARODONTOLOGIE BIOLOGICĂ
BIO TERAPIE
ARHITECTURA SURÂSULUI
OZONOTERAPIE & FITOTERAPIE
ALBIRE BIOLOGICĂ