Terapii

Programul de Prevenție specific grupelor de vârstă, de la prevenția din perioada intrauterină, perioada copilărieiadolescență, maturitatea și senectutea ca bază a medicinei și a actului medical.
Chirurgia psihologică, Terapia anti-teamă înaintea, în timpul și după toate tipurile de intervenții, Ozonoterapia, Fitoterapia, Naturopatia, utilizarea materialelor lipsite metale grele și substanțe nocive sau toxice, sunt doar câteva dintre metodele aplicate. Abordarea holistică și integrativă a patologiilor cavității orale cu respectul țesuturilor și stimularea funcțiilor biologice.

IGIENĂ ORALĂ BIO-LOGICĂ

Igienă profesională (în cabinet) este realizată direct de către medicul curant, cu îndepărtarea minuțioasă a tartrului atât supra cât și subgingival (de deasupra cât și de dedesubtul gingiei), folosind instrumente extrem de fine, neinvazive, precum și uleiuri esențiale care topesc
micro retentiile de tartru. Ședința se încheie cu ozonoterapia, extrem de delicată (asemenea unui jet de aer de munte), însă deosebit de benefică, toate acestea dând unicitate metodei, dar mai presus de toate maximă eficientă.

CITEȘTE ARTICOLUL:

BIO PREVENȚIE

Află cum să nu pierzi sau să devitalizezi vreodată un dinte! Prevenirea și tratarea precoce a tuturor tipurilor de leziuni carioase sau de structura ale dinților la copii, adolescenți și adulți. Prevenirea și tratarea precoce a malocluziilor și tulburărilor de dezvoltare în vederea diminuării.

CITEȘTE ARTICOLUL:

IMPLANTOLOGIA BIOLOGICĂ

Intervenții de implantologie biologică personalizată cu utilizarea de implanturi customizate conform instrucțiunilor medicului.
Fiecare dinte contează. Dacă un dinte se pierde fără a fi înlocuit, în timp această lipsă poate da naștere nu numai pierderii dinților adiacenți, atrofiei osului maxilarului dar și problemelor articulare, disfuncționalităților, asimetriilor și dezechilibrelor din întregul organism.
Descoperă Implantologia Biologică!

Citește articolul:

PARODONTOLOGIA BIOLOGICĂ

Parodontologia Biologică este unul dintre punctele forțe ale Dr. Daniel Traian Iordăchescu în care a obținut rezultate surprinzătoare de-a lungul celor peste 20 de ani de practică medicală datorită tehnicilor originale și produselor fitoterapice de creație proprie precum Bio Prop-ul, rezultate pentru care a primit numeroase recunoașteri naționale și internaționale.

CITEȘTE ARTICOLUL:

BIO TERAPIE

Tratamentul cariilor și țesuturilor dentare lezate cu aparatură și instrumente extrem de fine și neinvazive, în majoritatea cazurilor fără măcar a fi nevoie de a recurge la anestezie, folosind tehnici de sedare (liniștire) naturale și materiale bio-compatibile nanotehnologice și fotomimetice (iau culoarea dintelui) lipsite de substanțe nocive sau toxice.

ARHITECTURA
SURÂSULUI

Crearea armoniei surâsului în raport cu particularitățile antropologice ale feței și tegumentelor individului, sporind în acest mod succesul, carisma și impactul pe care acesta îl are în existență.

CITEȘTE ARTICOLUL:

OZONOTERAPIE & FITOTERAPIE

Este unul dintre tratamentele cele mai dragi domnului Dr. Daniel T. Iordăchescu datorită non-invazivitatii acestuia(comparativ unui jet de aer de munte), dar în același timp vastul spectru de efecte terapeutice benefice în maoritatea suferințelor cavității bucale și nu numai.

CITEȘTE ARTICOLUL:

ALBIRE BIOLOGICĂ

Albire extrem de eficientă și de impact, care nu dăunează țesuturilor dentare datorită prezenței uleiurilor esențiale eliminând obișnuita durerea de după tratament, dar mai ales deshidratarea și punerea în pericol a structurii și rezistenței dinților.